THANKSGIVING DAY

Evo kako su slavni proslavili Dan zahvalnosti

25.11.2016 u 14:06

Bionic
Reading

Amerikancima i Kanađanima jučer je bio jedan od najljepših dana u godini, proslavili su Dan zahvalnosti na tradicionalan način - obiteljski oko praznične trpeze, uz gledanje parada i utakmica američkog nogometa, u prirodi ili na plaži. Bila je to idealna prilika da holivudske zvijezde još jednom okupiraju društvene mreže objavljujući fotografije svojih proslava

Dan zahvalnosti je vrijeme mnogih ljudi da zahvale ​​za ono što imaju. To je dan tradicionalno vezan uz obitelji i prijatelje, da se zajedno druže uz poseban obrok - puricu. Mnogi poznati na svoj su način proslavili Dan zahvalnosti ili Thanksgiving Day, a sa svojim fanovima su podijelili kako je to izgledalo.

'Sretan Dan zahvalnosti svima', poručio jeamerički glumac i producent Mark Wahlberg. Na fotografiji pozira s bocom vina.

Happy Thanksgiving to all. ❤️????

A photo posted by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on


'Pretvorite svoje brige u nadu, a strahove u vjeru', napisala je Naomi Campbell te je na originalan način čestitala Dan zahvalnosti pozirajući u seksi donjem rublju na stolu prepunom delicija.


Reese Whiterspoon je napisala da je zahvalna zbog svoje slatke djece. 'Ona me nasmijavaju i pružaju osmijeh svaki dan. Osjećam zahvalnost za svaki trenutak proveden s njima', stoji pored fotografije koju je objavila. 


Neki su na glamuroznoj večeri proslavili američki Dan zahvalnosti, a pjevačica Taylor Swift na - plaži. Na fotografiji koju je objavila se vidi kako je atmosfera bila upravo onakva kakva je trebala biti, uz najbliže prijatelje i puno smijeha.

Happy Thanksgiving ❤️

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on


Hillary Swank svojim je pratiteljima čestitala pozirajući u prirodi. 'Hvala vam što ste tako ljubazni i vjerni', poručila je glumica.


Pjevačica Gwen Stefani svima je zaželjela sretan Dan zahvalnosti fotografijom na kojoj se ljubi sa svojim dečkom, country pjevačem Blakeom Sheltonom.

Happy thanksgiving ???? we love u sooooooo grateful !!!! Gx

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on


Shakira je čestitala selfiejem sa svojim deset godina mlađim suprugom, nogometašem Barcelone Gerardom Piqueom, iako se nedavno pisalo da se rastaju.'Hvala za ljubav i obitelj', napisala je lijepa Kolumbijka.

Y por el amor y la familia / And thanks for love and family!

A photo posted by Shakira (@shakira) on


J. Lo je Dan zahvalnosti proslavila plešući, a snimkom svog plesa se pohvalila obožavateljima.

Me when I first saw the turkey!!

A video posted by Jennifer Lopez (@jlo) on


'Ne mogu biti nezahvalan za ove, kao i mnoge koji nisu na slici a koji mi donose ljubav, smijeh i srce u moj život', napisala je glumica Gwyneth Paltrow


'Za toliko sam toga danas zahvalna. Sretan Dan zahvalnosti svima', napisala je glumica Catherine Zeta Jones, supruga glumca Michaela Douglasa, uz obiteljsku fotografiju.

Thankful for so much today! Happy Thanksgiving to one and all.

A photo posted by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on


'Na ovaj Dan zahvalnosti nemojmo zaboraviti Indijance koji se svakodnevno bore sačuvati svoju zemlju i vodu', poručio je glazbenik Lenny Kravitz


Sarah Jessica Parker je svojim pratiteljima čestitala fotografijom raskošnog stola.
'Iz naše kuće do tvoje. Dobar tek i dobro društvo', poručila je glumica.

From our home to yours. Happy eating and good company. X, sj

A photo posted by SJP (@sarahjessicaparker) on


Kraljica popa Madonna napravila je kolaž od fotografija svoje djece i sebe s njima te napisala kako su oni razlog da bude zahvalna.

Reasons to Be Thankful! ????????????

A photo posted by Madonna (@madonna) on


'Sretan vam dan, purice', napisala je Eva Longoria pozirajući na fotografiji sa svojom friško ispečenom puricom.

Happy Turkey Day everyone! ❤️❤️❤️

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on


Pjevačica Alanis Morissette sa svojom obitelji je snimila fotografiju, a pored nje je napisala: 'Hvala bogu za sve lijepo u mom životu. Hvala bogu za to svjetlo, ljubav, povezanosti, strast, ljudskost, zajednicu. Ljubav i velika briga za sve.'