NJEZINO NOVO RUHO

Evo kako slavna glumica zavodi u pedesetoj

18.11.2016 u 20:52

Bionic
Reading

U kolovozu je napunila pedeset godina, rastala se od francuskog glumca Oliviera Martineza s kojim ima sina i okrenula novu životnu stranicu kojoj javnost može svjedočiti na njezinu profilu na Instagramu, gdje je posljendjih pola godine svakodnevno aktivna. No to nije jedina novost u životu Halle Berry. Za seksi editorijal koji je snimila postoji razlog

Halle Berry odlučila je živjeti prema svojim pravilima, raditi ono što je čini sretnom i ne gubiti vrijeme na životne iluzije kojih je bilo mnogo, ponajviše kad su muškarci u pitanju. Nedavno je odlučila pokrenuti liniju donjeg ženskog rublja, a pritom biti i zaštitno lice svog brenda Scandale.

'Nikad nije prerano ili prekasno za ono što te čini sretnom', napisala je Berry ispod seksi fotografije koja je nastala na snimanju editorijala za njezinu liniju donjeg rublja. Glumica kao da je odlučila nakon rastave od Francuza Oliviera Martineza napraviti inventuru u svom životu, posvetiti se svojoj djeci i ljudima koji su joj uvijek bili podrška.

Nedavno je u nekoliko postova pisala o ženama koje su je nadahnule, svojoj učiteljici, majci, zlostavljanim ženama koje su preživjele životnu kalvariju, ali i svom ocu koji je godinama zlostavljao svoju obitelj.