ROMANTIČNA VENECIJA

Evo kako se poznati pjevač prisjetio bezbrižnih godina

18.11.2016 u 06:30

Bionic
Reading

Vođa grupe Plavi orkestar Saša Lošić često svoje pratitelje na Instagramu iznenadi zgodama iz privatnog života, a uz to doda poneki šaljivi komentar. Ovog puta podsjetio je svoje obožavatelje da je i on jednom davno bio običan klinac. Prisjetio se svog djetinjstva i bezbrižnih godina simpatičnom fotografijom koja mami osmijeh na lice

Popularni glazbenik je objavio fotografiju iz djetinjstva na kojoj kao dječak zamišljeno sjedi za stolom. Pored fotografije je naznačio da je nastala u Veneciji.

Saša Lošić rodio se 1964. godine u Banjoj Luci, a većinu života je proveo u Sarajevu. Upravo ondje je s prijateljem, gitaristom Mladenom Pavičićem Pavom osnovao najpopularniji tinejdžerski bend Jugoslavije, Plavi orkestar. Objavili su sedam albuma, prodali ih u pet milijuna primjeraka, održali više od 1500 koncerata u regiji i nekoliko europskih zemalja.


'Kad danas razmišljam o tome zašto su curice ludovale, onda mi se čini da sam se kao pojava naslonio na neko doba nakon Jaggera. Onako mršav, nježan, na pozornici sam vrtio kukovima, a u to su vrijeme bili popularni romantični tipovi. Pa pogledajte Čolu i Bregu u to vrijeme, isto su bili nježni i simpatični tipovi. Danas su popularni frajeri u trenirkama s kilogramom zlata po sebi. Njih u moje vrijeme nitko nije htio ni pogledati', izjavio je svojedobno Loša. Nakon rata Plavi orkestar se vratio na scenu albumom 'Long play' 1998. godine, a dvije godine kasnije objavio je album 'Beskonačno' te je ponovno rušio rekorde prodaje i punio dvorane u regiji.

Danas živi i radi u Ljubljani. I dalje se bavi glazbom, ali ne više na onaj način na koji se bavio kao mlad. Povremeno nastupa s Plavim orkestrom i uglavnom samo sklada. Autor je glazbe za nekoliko filmova - 'Gori vatra', 'Kajmak i marmelada' i 'Autsajder'.

I was thoughtful child #Venezia #childhood

A photo posted by Sasa Losic (@sasa_losic) on

Loša često objavljuje zanimljive fotografije na svom profilu na Instagramu


Losha feat. happy couple selfie #happycouple #selfie #happycouplfie #doubleselfies #Roma #Losha

A photo posted by Sasa Losic (@sasa_losic) on

#kiss #poster #Losha #Rovinj

A photo posted by Sasa Losic (@sasa_losic) on

Thank you, arms, for being nature's selfie sticks. #thankful #arms #natures #selfiestick

A photo posted by Sasa Losic (@sasa_losic) on

Natural Geothermal pool, South Iceland (August, 2016)#GeothermalPool #HotSpring #Iceland #Losha #39C

A photo posted by Sasa Losic (@sasa_losic) on