PREMIJERA SPOTA

Evo kako Natali Dizdar izvodi iluzije!

20.01.2015 u 11:16

Bionic
Reading

Njezin posljednji singl 'Grijeh' izašao je prije godinu i pol dana pa su fanovi zadarske pjevače s nestrpljenjem očekivali novu glazbenu poslasticu

Nekadašnja sudionica glazbenog natjecanja 'Story Super Nova Music Talents' suvereno vlada hrvatskom glazbenom scenom već godinama, a najnoviji spot za singl 'Iluzionist' snimila je u suradnji s bratom Filipom. 'S Filipom je zabavno raditi jer je pozitivan, opušten i dobro organiziran. Ono što mi je važno to je da prihvaća i neke moje sugestije, ali i ima jasnu ideju onoga što želi. Nakon što smo odradili nekoliko snimanja zajedno drago mi je da se naša suradnja proširila i da smo i u poslu jako dobar tim', rekla je Natali, a riječi hvale za sestru imao je i Filip.


'Spot je sniman u starom kinu u Dugom Selu, a priča spota se odvija u pozadini i potrebno je pratiti detalje da biste je otkrili. Za potrebe spota Natali je izvela i nekoliko iluzija na pozornici, no ne bih htio previše otkrivati. Pred kraj snimanja nam je ponestalo vremena pa smo se odlučili za improvizaciju nastupa gdje je Natali pjevala i plesala bez mikrofona. Atmosfera na snimanju je bila ležerna uz puno zafrkancije i na kraju su upravo ti kadrovi među najboljima jer prikazuju Natali u malo drugačijem svjetlu od onog na koje smo navikli', rekao je Filip.

Spot pogledajte u nastavku.