U KRUGU NAJMILIJIH

Evo kako Mia Begović slavi Uskrs

05.04.2015 u 21:03

Bionic
Reading

Glumica Mia Begović na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj Uskrs obilježava sa svojim najmilijima: kćeri Majom Lenom Lopatny, Lanom Radeljak i Leom Radeljakom

Lijepa glumica koja se i u 52. godini može pohvaliti zavidnom linijom, nedavno je za tportal ispričala da je nakon dugih godina nemira, konačno zadovoljna sobom i svojim životom.

'Borila sam se sama sa sobom. Bilo je potrebno toliko energije i glumačke koncentracije za ovu predstavu, da se i sama pitam kako sam sve to izdržala. Nakon 12 sati rada suočavala sam se s takvim bolovima da je i moja kći bila iznenađena jer nisam od onih koji kukaju. Nakon što me vidjela na pretpremijeri, ugodno se iznenadila mojom kondicijom. Često znam reći da je energija u glavi, ako je imate, savladat ćete mnoge prepreke. Sa svoje 52 godine još uvijek se oslanjam na svoje srce i žilavost', rekla je Mia koju možemo vidjeti u predstavi 'Made in Croatia' kazališta Kerempuh.

Za svoju kćer Maju Lenu koja je ove godine u veljači diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti, rekla je da joj želi da bude sretna i ispunjena.

'Maji Leni znam reći da život nema reprizu i zato neka se ne boji živjeti kako želi', otkrila je tada.