SRETAN JOJ BIO

Evo kako je Mia Begović proslavila rođendan

16.01.2015 u 14:06

Bionic
Reading

Rođendani su dobra prilika za druženje s najmilijima, a zna to i naša glumica koju prijatelji svake godine razvesele nečim posebnim

U nedjelju je glumica Mia Begović napunila 52 godine, no nije organizirala veliko slavlje jer je taj dan u matičnom kazalištu Kerempuh imala predstavu 'Buba u uhu'. No čestitke su pristizale sa svih strana svijeta, pa tako i iz Abu Dhabija.

'Ondje trenutno boravi moja najbolja prijateljica Ljerka s kojom se poznajem još od djetinjstva', rekla nam je Mia koja je nakon rođendanske proslave kolege počastila medicom i pralinama. 'Prije toga sam skuhala ručak za najbliže članove obitelji. Posebno su me ganule prekrasne čestitke kćerke Maje Lene i nećakinje Lane. Dobila sam zaista mnogo ljubavi sa svih strana', kazala je glumica za tportal.hr koju smo upitali i priželjkuje li neku novu ljubav.
'Ljubavi imam, no nikad dovoljno', znakovito nam je odgovorila poželjevši sebi najviše zdravlja i sreće.

A Mia će ovaj rođendan pamtiti i po tome što je upravo te nedjelje Hrvatska dobila svoju prvu predsjednicu. 'Fascinirana sam Kolindinim optimizmom i drago mi je da se pojavio netko u čiji optimizam vjerujem. Taj mi optimizam daje nadu, a bojim se da je moja zemlja dugo bila bez nade. Nova je predsjednica sa sobom donijela viziju i žensku mudrost', zaključila je glumica kojoj je kćerka dirljivu čestitku uputila i putem najpopularnije društvene mreže na svijetu.