USPOMENE

Evo kako je Lepa Brena izgledala s 18 godina

15.11.2016 u 19:29

Bionic
Reading

Objavivši na svom profilu na Instagramu fotografiju iz kasnih 70-ih godina prošlog stoljeća, pjevačica Lepa Brena iznenadila je svoje obožavatelje. Naime, na fotografiji s njezine prve osobne iskaznice nalazi se crnokosa djevojka koja nema gotovo nikakve sličnosti s Lepom Brenom

'Prave fotografije bude uspomene', napisala je na svom InstagramuLepa Brena, objavivši fotografiju sebe kada je imala 18 godina. Na njoj je pjevačica, pravog imena Fahreta Živojinović, gotovo neprepoznatljiva. Duge crne kose, kakva je bila tipična 70-ih godina prošlog stoljeća, uokvirenih očiju crnom olovkom te s tamnim ružem na usnama, Lepa Brena iznenadila je svoje obožavatelje te su komentirali kako nisu znali da je zapravo prirodno crnokosa.

Prave fotografije bude uspomene????

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

Ovom fotografijom Lepa Brena prisjetila se sebe kao 18-godišnjakinje

Ova fotografija zapravo joj je prva za jedan službeni dokument, točnije za njezinu prvu osobnu iskaznicu. Pjevačica je prije tri tjedna u Miamiju proslavila 56. rođendan, a među prvima joj je čestitao suprug, bivši tenisač SlobodanŽivojinović. Jedan od rođendanskih poklona zasigurno su bile i ulaznice za koncert pjevačice Adele u Miamiju, kojem je prisustvovala i Lepa Brena.

Hvala vam svima na cestitkama,neizmernoj ljubavi i podrsci??????????

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

56. rođendan proslavila je u Miamiju sa suprugom Slobodanom Živojinovićem

Adele in Miami????❤️??

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

Na koncertu pjevačice Adele u Miamiju

@euphoriahookahbar #hdsv #???????????? #carica #LB

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on