STIGLA DRUGA BEBA

Eva Mendes i Ryan Gosling: Sreća nakon bolnog gubitka

10.05.2016 u 10:14

Bionic
Reading

Glumački par uspio je zatajiti skoro devet mjeseci Evinu trudnoću koja je svoju drugu kćer rodila dva tjedna nakon smrti svog brata. Njezin stariji braz Carlos Mendez 17. travnja izgubio je bitku s tumorom u 53. godini života

Samo dva tjedna prije rođenja drugog djeteta, 42-godišnja glumica Eva Mendes suočila se s gubitkom brata, a šok koji je doživjela bio je razlog i njezina malo ranijeg porođaja. Carlos Mendez preminuo je od raka grla u 53. godini. Drugu kćer, koja je dobila ime Amada Lee, rodila je 29. travnja u Los Angelesu. Mendes je bila jako vezana za brata, a prošle godine otkrila je javnosti njegovu dugogodišnju borbu sa zloćudnom bolešću. Nedavno je i na svom Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju potpisanu srcem, netom nakon njegove smrti.

Da je trudna drugi put, javnost je doznala tek prije dva tjedna, prilikom njezina posjeta klinici, a i tada je trbuh skrivala torbom. Eva i sedam godina mlađi Ryan Gosling s kojim u vezi su pet godina i već imaju jednoipolgodišnju kćer Esmeraldu koja je  rođena u rujnu 2014. godine.

♥️

A photo posted by Eva Mendes (@evamendes) on