TEEN ZVIJEZDA

Endi ima novi videospot

07.05.2015 u 17:18

Bionic
Reading

Sedamnaestogodišnja tinejdžerska zvijezda Endi snimio je videospot za naslovnu pjesmu s albuma prvijenca ‘Da se mene pita’

Da se snovi mogu ostvariti ako čvrsto vjeruješ u njih, simpatični Endi dokazuje ponovo odvodeći svoje fanove u čudesan svijet slatkiša, svoju omiljenu destinaciju iz mašte u svom novom videospotu 'Pet minuta s tobom već sviđa mi se!'. Tinejdžerska ljubavna priča događa se u muzeju čokolade u opatijskom hotelu Continentalu, a superkul koreografija u pop&funky stilu potpuno će oduševiti tisuće tinejdžera diljem regije koji vjerno prate Endijevu karijeru. Da je Endi postao pravi regionalni teen brend, dokazuje i ogroman interes fanova iz susjedne BiH, u kojoj će Endi sredinom svibnja gostovati na svojoj prvoj medijskoj turneji, a za jesen već priprema veliku regionalnu turneju.

'Ljeto ću provesti radno i svakim danom popunjavam sve više ljetnih termina za svoje koncerte, a jako se veselim i maturalcu na koji idem krajem kolovoza, i to u Grčku. Baš sam zadovoljan novim spotom, zaista smo uživali i bilo je čarobno snimati okružen svim tim slatkišima. Siguran sam da ću na toj lokaciji uskoro održati i svoj koncert', izjavio je Endi, pritom se prisjetivši i svog sastavka iz 5. razreda osnovne škole, a na temu 'Moj savršen svijet' između ostalog napisao je da bi, kad bi se njega pitalo, osnovni obrok bio upravo slatkiš.

Endi je krajem prošle godine objavio svoj prvi album 'Da se mene pita', a on se nalazi među najprodavanijim domaćim izdanjima. Novi će videospot tinejdžerske zvijezde zasigurno postati pravi hit među mladima, kao i svi dosadašnji s milijunskim pregledima.