S PORINA NA MODNE PISTE

Ella Dvornik ne posustaje: Zvijezda modne večeri

20.03.2016 u 09:58

  • +18

Revija BiteMyStyle by Zoran Argović

Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletić/Pixsell

Bionic
Reading

Samo dan nakon dodjele Porina u Splitu gdje se okušala i kao prezenterica, Ella Dvornik sinoć je bila u centru pažnje na završnoj večeri Bipa Fashion.hr-a. Mala Dvornikova okušala se u ulozi manekenke na poziv svog dragog prijatelja modnog dizajnera Zorana Aragovića čije modele voli od svojih tinejdžerskih dana

Nakon londonskog tjedna mode gdje se prije nekoliko mjeseci također prošetala modnim pistama, neumorna Ella Dvornik sinoć je bila glavna zvijezda revije Zorana Aragovića na petoj završnoj večeri modne manifestacije Bipa Fashion. hr. Ella i Zoran dugogodišnji su prijatelji, a njegovu modnu viziju zavoljela je još dok je njegovala grunge stil.

Posljednjih mjeseci sa zaručnikom Charlesom Pearceom Ella više boravi u Hrvatskoj nego u Londonu, a u svom rodnom gradu organizira i svadbu. Proteklog tjedna zajedno su prisustvovali dodjeli glazbenih nagrada Porin u Splitu gdje je Ella imala čast dodijeliti jednu od nagrada.

Sinoćnja revija Zorana Aragovića imala je i humanitarnu notu. Na štandu azila Dumovec predstavio je dizajnerske majice s potpisom BiteMyStyle i atraktivne tunike koje je osmislio u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca. Kolekcija je nadopunjena i zanimljivim narukvicama koje su zajednička kreativna suradnja Zorana i Loline kućne manufakture. Atraktivan dizajn prepun boja i u prepoznatljivom stilu ovog dizajnera i u ovoj suradnji predstavlja poruku da kućni ljubimci nisu modni trendovi već vjerni prijatelji koji očekuju odgovorno ponašanje i brigu.

Stripofske narukvice

Posted by Zoran Aragovic on Saturday, March 12, 2016