16. SRPNJA

Elemental zatvara Medvedgradske glazbene večeri

11.07.2016 u 11:32

Bionic
Reading

Nakon fenomenalnog nastupa na Šalati prije Johna Newmana, grupa Elemental ovog će ljeta nastupiti na omiljenoj zagrebačkoj utvrdi – Medvedgradu! Svojim će nastupom zatvoriti program festivala Medvedgradske glazbene večeri, i to u subotu, 16. srpnja s početkom u 21 sat

Bit će to sasvim drugačija i intimna koncerta priča od one u Domu sportova ili na Šalati jer na Medvedgradu može biti tek nekoliko stotina posjetitelja. Ulaznice još možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna putem sustava Ulaznice.hr.

'Na Medvedgradu ćemo odbaciti svoje gradske kože i ušuljati se u mistične, šumske energije. Manje urbano, više šumski - Elemental se vraća elementima prirode. Crna medvedgradska kraljica bit će u fan pitu, dođite i napravite elementalni mashup!' – izjavila je Remi.

Prvi dan Medvedgradskih glazbenih večeri, točnije 14. srpnja nastupit će LUCE i Sara Renar, dok će u sklopu programa Akustika na vrhu kule nastupiti Side Project. Dok je Lucin posljednji singl 'Dogodila se dosada' i dva mjeseca nakon izlaska i dalje aktualan na radio postajama diljem Hrvatske, Sara je svoj novi singl 'Dani bez sjena' predstavila prije nekoliko dana. Upravo oni koji dođu 14. srpnja na Medvedgradske glazbene večeri imat će priliku među prvima čuti live izvedbu ove pjesme. Već sljedeći dan na kuli nastupa Voland Le Mat za kojeg više nema ulaznica, a na glavnu pozornicu Medvedgrada dolaze Urban&4 za čiji koncert ulaznica više nema. Treći dan, 16. srpnja, na glavnoj pozornici nastupa Elemental dok će na Vrhu kule nastupiti FOR.

Četvrtak, 14. 7. 2016.
Akustika na vrhu kule
Side Project u 20 sati

Velika scena:
Luce/Sara Renar u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 60 kn / na dan koncerta: 80 kn

Petak, 15. 7. 2016.
Akustika na vrhu kule
Voland Le Mat u 20 sati

Velika scena:
Urban&4 u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 90 kn / na dan koncerta: 110 kn

Subota, 16. 7. 2016.
Akustika na vrhu kule
FOR u 20 sati

Velika scena:
Elemental u 21 sat
Cijena ulaznice: pretprodaja 80 kn / na dan koncerta: 100 kn

Informacije o ulaznicama:
Pojedinačne ulaznice možete kupiti online putem www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istog sustava (Glazbena knjižara Rockmark, TISAKmedia, Aquarius Records, Croatia Records, Algoritam, Profil, Mozaik…). Program 'Akustika na vrhu kule' ne plaća se posebno, a na njemu će prisustvovati samo oni najbrži koji su već nabavili svoju ulaznicu jer su odavno rasprodane.

U slučaju kiše program se ne otkazuje, već se seli u veliki koncertni prostor Pivane, Ilica 222.

Informacije o prijevozu:

Za sve posjetitelje osiguran je besplatan prijevoz minibusom od Šestinske crkve do Medvedgrada i natrag. Polasci minibusa kod Šestinske crkve ići će prema sljedećem rasporedu: 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30 i 20:45. Nakon iskrcaja iz autobusa do Medvedgrada ima još 10-ak minuta hoda, a povratak je organiziran po završetku koncerta.

Organizatori ljubazno mole za strpljenje zbog zahtjevnosti sljemenskih cesta i lokacije.

Ulaz publike u prostor Medvedgrada od 19:00 sati!
Medvedgradska vrata otvaraju se u 19 sati kako bi posjetitelji do koncerata mogli prošetati između drevnih zidina, zaviriti u njihove tajne zakutke i osluhnuti njihove poviješću natopljene priče.

Koncerte ćete moći pratiti s drvenih klupica, jastuka, stepenica i zidića, a slobodno možete ponijeti i svoj jastuk, dekicu ili ribički stolčić te uživati u iznimnim glazbenim doživljajima s pogledom na Zagreb noću. Kao i svake godine, osim pozitivne energije i udobnih cipela, ni ove godine ne zaboravite ponijeti i vestu, jer na Medvednici i ljeti može biti prohladno!

Program 2016. je sufinanciran sredstvima Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, Turističke zajednice grada Zagreba te je uvršten u program Zagrebačkog kulturnog ljeta – ZgKul.

Sve informacije pratite na facebook-eventu Medvedgradske glazbene večeri ili na stranicama organizatora: