IDUĆEG VIKENDA U ZAGREBU

Elektronski spektakl United Electronic Sound

11.02.2011 u 12:29

Bionic
Reading

Kineski paviljon Zagrebačkog velesajma u subotu će, 19. veljače, ugostiti vodeće DJ-e elektronske glazbene scene Paula Ritcha, Gregora Treshera i Cala Rija

United Electronc Sound otvara tom manifestacijom svoju novu sezonu velikih gostovanja, dobre glazbe i plesa. Petnaesta po redu epizoda United Electronic Sounda ujedno je najveći događaj dosad koji će održati u svojoj produkciji. Tako će vas dočekati vrhunski sound system, light & laser show, videoprojekcije (LED screen), UES special performance i, naravno, odlična zabava.

Paul Ritch je minimal techno producent sa sjedištem u Parizu, koji je stekao internacionalnu slavu 2007, samo godinu dana nakon što je izdao svoj prvi produkcijski singl. Ritch je najuže povezan s izdavačkom kućom Resopal Schallware koju je osnovao njemački house duo MRI. U svojoj dosadašnjoj karijeri surađivao je s brojnim producentima elektronske glazbe te bio pozivan na prestižne festivale elektronske glazbe.

Gregor Tresher, DJ i producent iz Frankfurta, u više od deset godina djelovanja prikupio je zasluge za modernizaciju algoritama elektronske glazbe. Njegov singl STILL EP iz 2004. godine uvrstio ga je u prvu ligu europskih techno producenata. Njegova karijera producenta inspirirana je nastupima u klubovima diljem svijeta, od Londona i Barcelone, preko Sao Paola, pa sve do Moskve.

Carlo Rio je DJ rođen u Torontu. Svoju je slavu u svijetu elektronske glazbe stekao svirajući u klubovima diljem svijeta, prenoseći snažne emocije i unikatan glazbeni izričaj. Njegov brz, dubok i pulsirajući tech-house, groovy minimal inspiriran je velikanima elektronske scene poput Marca Carole, Loco Dice i drugih. Carlo je snažan vizionar i lider u klupskoj kulturi Toronta.

Ulaznice za spektakl UEC u pretprodaji se mogu kupiti na prodajnim mjestima Eventima ili na www.eventim.hr.