PONOVNO NA OKUPU

Ekipa Monty Pythona snima novi film

27.01.2012 u 15:00

Bionic
Reading

Ekipa britanske humoristične TV serije 'Leteći cirkus Montyja Pythona' ponovno će se okupiti u svrhu snimanja filma pod nazivom 'Absolutely Anything'

SF farsa 'Absolutely Anything' naziv je filma koji bi trebao ponovno okupiti ekipu Montyja Pythona, nakon što su zadnji zajednički projekt snimili 1983. godine

Film bi režirao Terry Jones (koji je bio redatelj 'Brianova života' i 'Smisla života Monthyja Pythona'), a ostali pajtonovci, Michael Palin, John Cleese , Terry Gilliam i Eric Idle, davali bi glasove grupi izvanzemaljaca koji zemljanima daju sposobnost da učine 'apsolutno sve'.

Do povremenih pokušaja ponovnog ujedinjenja pajtonovaca u zajedničkom filmskom projektu dolazi još otkako je njihova zajednička filmska karijera zamrla, a svi preživjeli pajtonovci, osim Erica Idlea, sudjelovali su u nedavnoj 'Autobiografiji lašca', ekranizaciji knjige pokojnog Grahama Chapmana, koji je umro 1989, a i njegovog dugogodišnjeg partnera Davida Sherlocka.

Kultna serija prvi put je emitirana 1969. godine u Velikoj Britaniji, a posljednji put su se okupili 1983. godine oko projekta 'Smisao života Montyja Pythona'.

Ekipi će se pridružiti i američki komičar Robin Williams
Iako je u nedavnom intervjuu za The Guardian Terry Gilliam iskazao sumnju o tome hoće li okupljanje ikada biti ostvareno s obzirom da svi imaju zasebne karijere, snimanje bi navodno trebalo početi za nekoliko mjeseci.

Monty Python