MUŠKI IZLAZAK

Eduard Bočkaj dadiljao sina 'prijateljice' Tije Jurčić

21.04.2016 u 11:46

Bionic
Reading

Nakon što se prije dva tjedna pojavio na modnoj reviji u društvu Tije Jurčić koju je nazvao svojom dobrom prijateljicom kojoj glumi dadilju, jučer se poznati poduzetnik i bivši suprug Dine Štern, s kojom ima dva sina, na reviji modnog brenda Boudoir pojavio u društvu Tijinog petogodišnjeg jedinca Domenica Warrena koji mu je tijekom revije sjedio u naručju. Iskusni tata Bočkaj sve je vrijeme budno pazio na mališana

Posljednjih godina u prvim redovima na modnim događanjima Eduard Bočkaj (41) redovito je bio u društvu atraktivnih ljepotica. Posljednja zgodna dama u nizu prije dva tjedna bila je 11 godina mlađa pokćerka poznatog političara Ljube Jurčića Tija Jurčić. Na brojne upite o njihovu odnosu Bočkaj je tada izjavio kako ih veže samo jedna veza - prijateljska.

'Ja joj dođem kao babysitter', poručio je Eduard, a da se ne šali, pokazao je sinoć pojavivši se na modnoj reviji modne kuće Boudoir u društvu Tijina petogodišnjeg sina Domenica kojeg je dobila u braku s američkim košarkašem Chrisom Warrenom. Svjedoci kažu kako je iskusni tata Bočkaj bio jako pažljiv prema mališanu koji je u prvom redu sjedio u njegovom naručju. Tia Jurčić sinoć nije viđena na modnoj reviji.

Bočkaj je u braku s Dinom Štern dobio dva sina, 12-godišnjeg Karla i devetogodišnjeg Vitu, a atraktivna Tia prošle se godine rastala s američkim sportašem nakon četiri godine braka.


Eduard i Domenic u sredini prvog reda na reviji Boudoir


Eduard Bočkaj i Tia Jurčić


424227,412262,369696,359420