AVANTURA U DUBAIJU

Ecija Ivušić: 'Muškarci su ovdje puno slobodniji'

14.10.2016 u 16:47

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Ecija Ivušić otputovala je s najboljom prijateljicom Moranom Golubić u Dubai. Putovanje je poklonila sama sebi povodom tridesetog rođendana, a kako su se djevojke snašle u vrućem Dubaiju, Ecija je podijelila s obožavateljima na svom profilu na Instagramu

Prije deset dana proslavila je 30. rođendan i tada najavila kako je sama sebi za poklon uplatila putovanje, no o destinaciji još nije željela govoriti. No nakon što je otputovala, na svom je Instagramu televizijska voditeljica Ecija Ivušić ipak otkrila kamo se uputila. S najboljom prijateljicom Moranom Golubić i prijateljima otputovala je u Dubai, u kojem djevojke uživaju sunčajući se na pješčanim plažama, a večeri provode u istraživanju grada.

'Energija je savršena, vruće je, egzotično i okružena sam dragim prijateljima. Planova imamo i previše, u pet dana neće sigurno sve uspjeti doći na dnevni red, ali sigurna sam da zabave neće nedostajati', rekla je za tportal Ecija Ivušić.

?? #bday

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Prije deset dana Ecija je proslavila 30. rođendan

Svoju fotopriču započela je fotografijom sa zagrebačkog aerodroma, na kojem su djevojke ispijale šampanjac u čekaonici za putnike iz biznis klase. Nakon šestosatnog leta stigle su na odredište te su se odmah uputile do hotela DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach, u kojem su smještene. 'Kasno smo sletjeli u Dubai i odmah otišli u obližnji klub. Kao prvi dojam koji mogu izdvojiti je da su ovdje muškarci puno slobodniji što se tiče prilaženja ženama. Eto, bar ne mogu više govoriti da mi se nitko ne upucava', otkrila je za tportal Ecija, kojoj je ovo prvi posjet Dubaiju.

But first, let us take a selfie ?? #getaway @morana.golubic

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Svoje putovanje Ecija i Morana Golubić započele su ispijanjem šampanjca u čekaonici za putnike iz biznis klase

Za prvu večer, koju su započele na terasi hotela ponovno uživajući u šampanjcu, Ecija se odlučila za dugu crnu haljinu s decentnim prorezom na grudima. Večer su završile u jednom od lokala na plaži, u kojem je voditeljica isprobala i nargilu, a što je ovjekovječila videom koji je potom objavila na svom profilu na Instagramu.

Hello city of #dubai ????

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Večer je započela šampanjcem na terasi luksuznog hotela...

Fajrunt at #dubai???? #firstnight

Videozapis objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

...a završila pušenjem nargile u klubu na plaži

Budući da je uvijek izjavljivala kako je jutarnji tip, Ecija je odlučila iskoristiti blagodati visokih temperatura, specifičnih za Dubai, i od jutra uživati sunčajući se na ležaljkama na hotelskoj pješčanoj plaži. U crvenom dvodijelnom kupaćem kostimu i s crvenim ružem na usnama, svoj pogled sakrila je iza velikih trendovskih naočala i okinula popularni selfie. U samo sat vremena fotografija se svidjela više od tristo pratitelja njezinogprofila na Instagramu

#red#alert ???? #jumeirah#beach #dubai #dubailife #mydubai #yourdubai

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Žena u crvenom - za odmor na plaži Ecija je odabrala crveni dvodijelni kupaći kostim

Definitely a palm tree gal ???? #dubai ?? #jumeriahbeach

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)