PROMOCIJA NOVOG IZDANJA 'OUIJA'

E.N.I. i VAVA oduševili live svirkom

27.11.2012 u 08:42

Bionic
Reading

Promocija novog izdanja skupine E.N.I. i Vave mističnog naziva 'Ouija' u petak je u zagrebačkom Dallas Music Shopu u Tkalčićevoj ulici okupila mnoge obožavatelje, prijatelje i suradnike poznatih riječkih izvođača, koji su uživali u live nastupu

Ovim 'mini koncertom', za koji su čak i E.N.I. i Vava uz smiješak rekli da nikada nisu imali kraći nastup, predstavili su zagrebačkoj publici svoju zajedničku suradnju.
Ouija' je već iznjedrila dva hit singla - 'Još jedno more' i 'Otključana vrata', a sasvim sigurno nećemo pretjerati ako kažemo da svaka od novih pjesama na ovom izdanju ima potencijal za osvajanje radijskog etera i top lista.
Gužva u Dallasovom shopu dodatno je ugrijala atmosferu, što je potaknulo enice i Vavu da naprave pravi tulum, pa su se cure unatoč prepunom shopu i brojnoj ekipi ispred samog shopa, uspjele i rasplesati.

Službeni dio promocije novog albuma nastavio se ugodnim druženjem, a enice i Vava još su neko vrijeme nakon live svirke potpisivali primjerke CD-a i slikali se s obožavateljima te davali izjave predstavnicima medija.