JABUKA, 8. I 9. ožujka

Dvodnevna štala za 20 godina Kawasaki 3P-a

04.03.2013 u 16:04

Bionic
Reading

U Jabuci će se 8. i 9. ožujka održati dvodnevna štala kojom će Kawasaki 3P proslaviti svoj 20. rođendan

Osim što slave svoj 20. rođendan, nastupi Kawasaki 3P-a bit će kulminaciju Jabukinog 45. rođendana. Samim time, dečki obećavaju spektakl, cirkus, grah prebranac, sjekiru u glavu i šest do sedam novih pjesama.

Za predgrupu je najavljeno dosad neviđeno iznenađenje, nikad prije, a vjerojatno i nikad kasnije viđeno. Osim iznenađujuće predgrupe, najavljena je i cijela hrpa gostiju: čovjek s harmonikom 120 basova, Martina Validžić repa, a Zbor pjeva. Najavljena je tombola u kojoj će se moći osvojiti jedna od pet vrijednih nagrada, a cijeli program vodit će ceremonijal majstor koji u slobodno vrijeme radi kao dio namještaja u Jabuci.

Za 8. ožujka iliti 8. mart bend je pripremio iznenađenje za žene, djevojke i samohrane majke – specijalnog DJ-a. Iznenađenje očekuje i 'stare jabučare' u subotu.

Cijena ulaznica je 50 kuna, broj ograničen, a u utorak oko podne starta i pretprodaja u Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7). Upad je od 21 sata, a koncerti od 22 sata. Prvih stotinjak fanova u Jabuci bit će počašćeno finim obrokom koji će spremiti sami članovi benda.