ZABAVA JE POČELA

Dvije Parižanke u noćnom provodu u Dubrovniku

16.08.2015 u 21:10

Bionic
Reading

Sredinom kolovoza za mnoge je u Hrvatskoj godišnji odmor pri kraju, ali ne i za dvije prijateljice s pariškom adresom, Bornu Rajić i Jelenu Orešković. Sinoć su se družile i u Dubrovniku, a kako su se provele, otkrila je Borna

Život u Parizu zbližio je Bornu Rajić i Jelenu Orešković, a dvije prijateljice susrele su se i u Dubrovniku te su provjerile kakav je noćni život u Starom gradu. Da zabave s Bornom nikad ne nedostaje, potvrdila je i Jelena, a odlično raspoloženje okupljenog društva nije pokvarila ni kiša.

A da priča bude filmska, pao je i ples na kiši, u čemu je bivša supruga Luke Rajića opet odigrala glavnu ulogu. Odjevena u bijelu haljinu s potpisom Ivane Omazić, sretna i neopterećena Borna je na odmoru u Hrvatskoj odlučila pokazati što znači biti slobodan u svakom smislu te riječi, što je danas za mnoge u ovoj zemlji tek san.

I dok je u Dubrovniku sve bilo u znaku Gundulićeve slobode, a u Parizu u znaku dekadencije, možda Bornin povratak u njezin rodni Omiš bude tek najzanimljiviji dio njezinog odmora u Hrvatskoj.