MITCH WINEHOUSE VJERUJE

'Duh Amy pojavio se na ispraćaju kao crni leptir'

13.09.2011 u 08:24

Bionic
Reading

Emocije su slomile oca nedavno preminule Amy Winehouse dok je govorio o svojoj kćeri u emisiji američkog novinara Andersona Coopera u kojoj je obitelj pjevačice dala svoj prvi intervju nakon tragične smrti u srpnju

Mitch Winehouse pokrio je svoje lice maramicom i plakao dok je govorio, a tješila ga je bivša supruga Janis dok je pokušao kontrolirati svoje emocije pred publikom u televizijskom studiju, piše Daily Mail.

Mitch je otkrio kako je uvjeren da se duh njegove kćeri pojavio na njenom ispraćaju kad je crni leptir sletio na rame njezine prijateljice Kelly Osbourne te da je njegova kći svojim voljenima odozgo poslala znak da je u miru.

'Dok sam govorio na ispraćaju, ustao sam, a u dvoranu je ušao crni leptir koji je najprije sletio na rame Kelly Osbourne, a zatim letio oko mene. Jeste li ikada čuli nešto takvo? Bilo je nevjerojatno', rekao je Mitch, koji vjeruje da je njegova 27-godišnja kći umrla od napadaja apstinencijske krize izazvane alkoholom koji je godinama konzumirala u velikim količinama. Negirao da droga ima bilo što s njezinom iznenadnom smrću u njezinom londonskom domu.

Nakon njezine smrti 23. srpnja pretpostavljalo se da je droga uzrok, no toksikološki rezultati obdukcije koje je obitelj objavila krajem prošlog mjeseca nisu pokazali postojanje narkotika nego samo neku količinu alkohola.
Mitch Winehouse je rekao kako je jedina droga pronađena u njezinom tijelu bio Librium, lijek koji se izdaje pacijentima za alkoholnu detoksikaciju.
'Bila je čista gotovo tri godine, njezin je jedini problem bio alkohol', rekao je.

'Posljednjih nekoliko godina pila je Librium, što je normalan lijek koji se daje osobama na terapiji detoksikacije kako bi se smanjio rizik od napadaja. Svaki je dan uzimala te tablete. Vjerujem da je imala napadaj, ali nažalost u trenutku kad uz nju nije bilo nikoga je spasi.'

Mitch i Amyna majka Janis izjavili su da im je veliku utjehu dala reakcija obožavatelja. 'U najtragičnijem trenutku, to je bilo najljepše iskustvo koje sam ikada imao u svom životu', rekao je Mitch.
Janis je također zahvalila obožavateljima za pomoć nakon gubitka.
'Kad smo izašli iz kuće u jednom trenutku ljudi su mi prilazili i zahvaljivali što sam imala Amy. Prekrasno je kad vam zahvale što se rodili svoje dijete', rekla je Janis.

Njezin posljednji snimak, duet s Tonyjem Croonerom pod nazivom 'Body and Soul', izlazi sutra. Da je živa, Amy bi proslavila 28. rođendan.