KAO POMORAC

Dražen Žerić Žera o braku i 'bijelim udovicama'

13.07.2016 u 21:59

Bionic
Reading

Frontmen Crvene jabuke proslavit će idućeg tjedna 52. rođendan, a s Crvenom jabukom uspješno održava karijeru već 30 godina. Uz to, živi sretnim obiteljskim životom uz suprugu Barbaru i njihove blizanke Petru i Mareu. Iako je vrlo često na putovanjima, Žera tvrdi da to ne predstavlja nikakav problem u njegovu bračnom životu

'Pjevač je kući svaki treći dan, ili peti, a pomorca nema kući po šest mjeseci pa se brak održi. Isto to zovu bijela udovica kad si pomorac. Je, normalno je to sve', ispričao je Dražen Žerić za InMagazin.

Progovorio je i o tajnama zavođenja. 'Neki zavode gitarom, neki automobilom, svako vrijeme nosi svoje', tvrdi glazbenik.

Suprugu Barbaru upoznao je 2007. godine u Trpnju u kafiću na rivi. Ona je radila kao sezonska konobarica, a on je postao česti gost u kafiću. Ljubav je planula na prvi pogled, a ubrzo su se vjenčali. Zavjete su izgovorili ispred 25 prijatelja na drvenom jedrenjaku koji je kružio oko Šolte, a 2009. godine u zagrebačkoj bolnici su dobili blizanke. Pjevač često ističe da su blizanke Petra i Marea vrhunac njegova života.