TKO BI IH ZABAORAVIO!

Dramatične transformacije filmskih zvijezda

02.11.2012 u 09:02

Bionic
Reading

Uz malo šminke, promjenu frizure i odjeće, gotovo svatko može u potpunosti promijeniti svoj izgled, a upravo su te dramatične transformacije obilježile mnoge filmove

Neki od najvećih makeovera koji uključuju potpunu promjenu izgleda, dogodili su se upravo na filmskim platnima, a sada je, zahvaljujući Huffington postu, složena i zabavna kompilacija najdramatičnijih makeovera na filmu.

Tko bi samo zaboravio Anne Hathaway koja je iz ružnog pačeta doslovce procvjetala u filmu 'Princezini dnevnici' ili pak transformaciju Olivije Newton-John kao Sandy iz dobre u lošu djevojku, a tko bi zaboravio i Sandru Bullock koja se iz nemarne i muškobanjaste djevojke pretvorila ne samo u damu, već u pravu misicu. No ni muškarci nisu zapostavljeni u ovim transformacijama, pa se sigurno sjećate Ryana Goslinga koji je Steveu Carellu dao čarobni dodir stila, ili pak Nicolasa Cagea i Cher iz 'Monstertrucka'. Chanelova metamorfoza u filmu 'Vrag nosi Pradu' teško vam može promaknuti, baš kao i makeover iz filma 'Clueless'.

Pogledajte video i uživajte u najboljim filmskim transformacijama.