REAKCIJA NA 'TOLERANCIJU'

Doris Pinčić: Nikad mi se takvo što nije dogodilo!

03.03.2017 u 14:15

Bionic
Reading

Zadarska glumica osvrnula se na jučerašnji događaj na Festivalu tolerancije u kinu Europa, u kojem joj je ženska osoba u publici oštro prigovorila da 'očito želi biti u centru pažnje' jer je sa sobom na predavanje povela jednogodišnjeg sina Donata'

Da zaposlenim majkama danas nije nimalo lako, nepobitna je to činjenica, a u nju se na vrlo neugodan način jučer uvjerila i zadarska glumica Doris Pinčić. I to, paradoksalno, baš na Festivalu tolerancije, na kojem je održala predavanje i sa sobom povela sina Donata jer ga nije imao tko pričuvati. Jednogodišnjak u majčinom krilu ponekad bi omeo Doris u njezinom izlaganju, što se nije nimalo svidjelo ženskoj osobi u publici te je na vrlo neugodan način izrazila svoje nezadovoljstvo. Da bi smirila situaciju, Doris se povukla s pozornice, a ono što se dogodilo komentirala je za tportal.

'Nisam se naljutila niti me taj događaj toliko osobno pogodio jer se radilo o izoliranom pojedincu. Svi su u biti bili šokirani i uznemireni više od mene, a da bih smirila situaciju, otišla sam se prošetati. Istina, tako nešto dosad mi se nije dogodilo, ali eto, za sve postoji prvi put. Donata ću i dalje voditi sa sobom jer više volim da je uz svoju mamu nego da ga čuva neka druga osoba. I dok njemu to nije naporno. Ne bih dizala veliku prašinu oko ovoga, ali moram reći kako danas svi govore o majkama, majčinstvu i sve smo mi hrabre, divne, ali smo u vrlo, vrlo nezavidnoj situaciji. Pišem svoju kolumnu pa ću napisati nekoliko riječi i o ovome. Dok se radi samo o jednoj osobi, ne treba tome pridavati toliku važnost, ali ako ih je više...', ističe Doris.