ASTRO PROFIL

Djevice vole razum prije strasti

17.09.2015 u 07:30

Bionic
Reading

Rođeni u znaku Djevice imaju vrlo aktivan um i izrazito su pedantni. Vole organiziranost i red na svim poljima života te zaziru od prenaglašene sentimentalnosti smatrajući da bi ih omela u donošenju razumnih, trezvenih odluka

Djevice su u seksu stidljive prema onima koje istinski vole, ali su sposobne biti spektakularni ljubavnici iz interesa. Hladnokrvno i odlučno prekidaju loše veze, ali ne bez prethodnog dugotrajnog i dubokog razmišljanja i analize.

Rukovode se stavom da je bolje ostati u prosječnoj vezi nego je raskinuti i riskirati ljubavni brodolom u potrazi za imaginarnim idealom. Iako ovaj znak bilježi najveći broj naizgled zadovoljnih i samodostatnih usamljenika, njegovi pripadnici u dubini duše čeznu za ljubavlju i životom u paru.

Muškarac Djevica

Stabilan je i pouzdan u odnosima. Unatoč tome što voli držati stvari pod kontrolom, može biti nježan i pažljiv prema boljoj polovici. Najčešće je vjeran i uzoran muž i otac jer se užasava stresa koji bi mu uzrokovao razvod i podjela imovine. Puno drži do duševnog mira i radije ostaje s manje kvalitetnom partnericom nego da ulazi u neizvjesnu avanturu s osobito privlačnom ženom.

U slučaju krize pouzdaje se u razuman i iskren razgovor koji bi donio korist i sreću oboma. Pristaje na kompromise, ali ne unedogled. Ako na ljubavnom planu ne zadovolji svojih minimum potreba, spremno će odustati od svega i opredijeliti se za samački život.


Žena Djevica

Ljubav žene Djevice zlata je vrijedna jer je ona ne poklanja olako. Ako je istinski zaljubljena ne upušta se brzo u tjelesne odnose jer ju snažne emocije uznemiruju i sputavaju u prirodnom ponašanju.

Treba joj vremena da se opusti s voljenim muškarcem i pokaže svoju značajnu, ali prigušenu seksualnu nadarenost. Ako je pak s nekim iz materijalnih pobuda ili iz osvete, obično je otprve vrlo razvratna i sposobna zadovoljiti ljubavnika na raznolike i maštovite načine. Iako je u pravilu suzdržana, može savršeno odglumiti strast.

Nije sklona ljubomornim scenama nego donosi i provodi odluke sa što manje buke. Iako je izrazito praktična, u određenim prilikama može biti iznenađujuće romantična.

Za životnog partnera traži nekog tko drži do izgleda, urednosti i društvenog statusa. Bitno joj je da je njen izabranik odgovoran i pouzdan te da se kloni rasipnosti, prostakluka i nasilja.