NAGRADNJAČA

Disneyjeva 'Božićna priča' nagradila

20.11.2009 u 11:28

Bionic
Reading

Disneyeva 'Božićna priča', uzbudljiva pustolovina za sva osjetila koju je iznova zamislio Oscarom nagrađeni redatelj Robert Zemeckis, dočarava fantastičnu bit klasične Dickensove priče kroz revolucionarno 3D filmsko iskustvo. Film u naša kina dolazi 26. studenog, a tportal.hr i Continental film nagrađuju svoje čitatelje majicama i božićnim čarapama iz filma

Ebenezer Scrooge (Jim Carey) započinje božićne blagdane kao i svake godine, ispunjen mrzovoljnim prezirom i vičući na vjernog pomoćnika (Gary Oldman) i vedrog nećaka (Colin Firth). Scrooge kasnije susreće prikazu svog pokojnog poslovnog partnera Josepha Marleyja, koji u zagrobnom životu plaća cijenu vlastite bešćutnosti za života. Marley želi pomoći Scroogeu da izbjegne sličnu sudbinu i kaže da će ga u tu svrhu posjetiti tri duha. No kada duhovi Božića Prošlih, Sadašnjih i Budućih dođu povesti Scroogea na putovanje koje mu otkriva istine s kojima se ne želi suočiti, on shvaća da ako želi poništiti godine mrzovoljne zlobe, mora otvoriti svoje srce prije nego što bude prekasno.

Novelu 'Božićna priča', koja se smatra jednom od najboljih božićnih priča ikada ispričanih i u kojoj svake godine u vrijeme blagdana uživaju milijuni ljudi, izdao je sam Charles Dickens 1843. Priča je postigla trenutan i vrlo trajan uspjeh.

Nagrade su osvojili:

Dalibor Begić
Mirjana Jagačić
Hrvoslava Vujčić Žorić
Gordana Jurić Veselinović

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.