NAJVEĆE BOGATSTVO

Dirljiva posveta Nikoline Ristović najboljoj prijateljici

15.07.2016 u 22:05

Bionic
Reading

Za Nikolinu Ristović, osim njezine obitelji, prijatelji su najveće bogatstvo svijeta. Poruka koju je hrvatska voditeljica s beogradskom adresom uputila jednoj od svojih najdugovječnijih prijateljica, Ivi, koju naziva sestrom, raznježila je njezine obožavatelje na Instagramu

'Možda najduže prijateljstvo u mom kalendaru... Nekako sad brojimo 24 godine kako su nam se ukrstili putovi, i koliko god nas život bacao na različite strane, nije nas uspio razdvojiti. Rijetki su oni s kojima možeš komunicirati šutnjom, koje ne vidiš nekoliko mjeseci a nađete se na istom mjestu kao da ste se dan prije razišli. I rijetki su oni za koje znaš da će biti uz tebe ma koliko god teško bilo. I sad znam, prijatelj je onaj koji zna sve o tebi, i dalje te voli. I što te više voli, manje ti laska... Brani te pred svima, a kritizira nasamo.

Ova fotografija je nastala potpuno spontano, mislim da nas dvije zajedničkih fotografija gotovo i nemamo... Zato uspomena imamo ocean. Ne možemo se i ne moramo tagirati na mrežama da bismo jedna drugoj dokazivale očito. Moja Iva, jedna od nekoliko mojih sestara, jer osjećam da je jedino tako ispravno da ih naslovim. Nekoliko, manje od broja prstiju na jednoj ruci, ali me čini ponosnom i sretnom činjenica što ih je toliko mnogo. Jer imati tisuću prijatelja nije čudo. Čudo je imati prijatelja koji će biti uz tebe kada tisuća bude protiv vas. To all my sisters...', napisala je Nikolina pored fotografije na kojoj pozira s prijateljicom Ivom.