SVETI SAKRAMENT

Dirljiv događaj u obitelji Lane Klingor Mihić

30.04.2015 u 14:30

Bionic
Reading

Prije desetak dana u crkvi Sv. Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji Lana Klingor Mihić, bivša pjevačica i vlasnica PR agencije Klinka, i njezin suprug Ante Mihić, PR stručnjak, dobro raspoloženi i svečarski odjeveni nazočili su primanju sakramenta krštenja njihove najmlađe kćerkice Mike, stare pet i pol mjeseci

'Miku smo krstili u istoj crkvi, crkvi Sv. Marije Pomoćnice na Knežiji, u kojoj smo krstili i Kiaru i Marlu. U istoj crkvi vjenčali su se moji roditelji, ondje sam primila sve sakramente. Kum joj je Ante Vrban, moj dugogodišnji prijatelj. Miki smo odabrali krsno ime Ema', ispričala nam je ponosna mama triju djevojčica: Mike (5,5, mjeseci), Marle (19 mjeseci) i sedmogodišnje Kiare.


Ante Vrban i Maja Šuput

Slavlje je organizirao Mikin krsni kum, arhitekt Ante Vrban, pa se nakon krštenja, kojem su nazočili bliski prijatelji i članovi obitelji Klingor i Mihić – njih tridesetak, veselje nastavilo u zagrebačkom restoranu Bistro Apetit.

'Kum je želio da njegova princeza taj dan baš bude princeza pa joj je iz Londona donio haljinicu i cipele Baby Dior', otkrila nam je Lana Klingor Mihić, ističući da će joj taj dan ostati utkan u sjećanju kao poseban, protkan dubokim emocijama i iznimno lijep.