NOVI TERMIN

Depeche Mode u Areni u rujnu?

15.05.2009 u 22:36

Bionic
Reading

Prema neslužbenim informacijama, koncert grupe Depeche Mode koji se trebao održati u četvrtak, 21. svibnja, a otkazan je zbog bolesti frontmena Davea Gahana, mogao bi se ipak dogoditi ujesen, odnosno u rujnu

Kako saznaje Jutarnji list, izvor blizak upravi Arene Zagreb otkrio je da je zatraženo da se promijeni termin njihovog koncerta, tako da bi Depeche Mode trebao svirati u Zagrebu ujesen. Zasad se spekulira o 16. rujna.

'Poštovani kupci, datum zagrebačkog koncerta je odgođen i, u skladu s priopćenjem koje je objavio menadžment grupe Depeche Mode, molimo vas da još ne dolazite na prodajna mjesta kako biste ostvarili povrat novca jer nismo dobili finalne informacije o odgodi koncerta (i zamjenskom datumu), odnosno o krajnjem otkazivanju. U trenutku kad dobijemo konačnu informaciju od menadžmenta, odmah ćemo vas kontaktirati putem medija kako biste ostvarili povrat novca ako je riječ o otkazivanju ili ako vam ne odgovora novi datum koncerta. Ističemo da je novac od ulaznica uredno osiguran i da je za proceduru vraćanja sredstava potrebno nekoliko dana, kako bi povrat tekao nesmetano', stoji na web stranici organizatora Lupa promocije.

Podsjetimo, zbog Gahanove iznenadne bolesti otkazana su četiri koncerta turneje Sound Of The Universe, među kojima i onaj u zagrebačkoj Areni.