NAJVEĆA PRIVATNA ZBIRKA

Depeche Mode Fan Exhibition u Klovićevim dvorima!

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 07.05.2013 10:26
  • Objavljeno 07.05.2013 u 10:26
Depeche Mode Fan Exhibition

Depeche Mode Fan Exhibition

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U Galeriji Klovićevi dvori 9. svibnja u 19 sati Hrvatski Telekom otvara izložbu Depeche Mode Fan Exhibition - najveću privatnu zbirku Depeche Modea

U sklopu ljetne turneje Depeche Modea, DT će predstaviti jedinstvenu izložbu na kojoj će biti izloženo više od 100 rariteta i memorabilija iz najveće privatne zbirke Depeche Modea u svijetu - zbirke Burmeister. Izložba će se održati u samo trima odabranim gradovima - Berlinu, Budimpešti i Zagrebu

Najbolji kolekcionarski primjerci uključuju jedinstvene artefakte iz zbirke Burmeister kao što je prva demo snimka benda, master ploče benda koje je izdala legendarna istočnonjemačka diskografska kuća Amiga, jedinstveni EMU-2 sampler koji je bend koristio, kao i službene dokumente policijske obavještajne službe o nadzoru nad klubovima fanova grupe Depeche Mode u nekadašnjem DDR-u.

Također, izlošci će uključivati rane demo snimke, glazbene instrumente benda, plakate za koncerte i fotografije, autograme, osobne predmete članova benda, rijetke ploče, nagrade, CD nosače zvuka i, naravno, glazbene videospotove i drugo.

Depeche Mode - 'In-Studio Collage 2012'

U skladu s obećanjem brenda 'Živjeti zajedno' Hrvatski Telekom je i fanovima grupe iz Hrvatske omogućio da predstave svoje vlastite materijale, sjećanja i suvenire putem web portala fan4fan.com. Pet najboljih materijala hrvatskih fanova koje je odabrao međunarodni žiri, uz čast da njihova djela budu izložena uz zbirku Burmeister, imat će priliku i nazočiti koncertu u Zagrebu 23. svibnja, gdje će najsretniji od njih i upoznati legendarne Depecheovce.

Izložba u Klovićevim dvorima otvorena je od 9. do 23. svibnja 2013.Ulaz je besplatan!

Nastup Depeche Modea u Zagrebu 23. svibnja 2013. u Areni održat će se u sklopu europske turneje kojom se promovira novi album 'Delta Machine'. Hrvatski Telekom generalni je pokrovitelj zagrebačkog koncerta.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!