PAPRENO PRIZNANJE

Danijela Martinović o svom bivšem i njegovu odabiru

11.04.2016 u 20:10

Bionic
Reading

Gostujući u emisiji Paprene kuglice Nove TV, splitska pjevačica odgovorila je na nekoliko škakljivih pitanja o svojoj bivšoj ljubavi, prevari i udaji od koje uporno bježi

Članica žirija Supertalenta Danijela Martinović (44) o svom tajnom braku s Markom Perkovićem Thompsonom s kojim se vjenčala 1995. i rastala tri godine kasnije nikad u javnosti nije rekla ni riječ, no jedno zanimljivo pitanje potkralo se u In Magazinu, na koje odgovor nije mogla izbjeći:

Što pomisliš kada vidiš svog bivšeg u zagrljaju s drugom? Kakva sretnica! - odgovorila je  diplomatski Danijela s osmijehom na licu. Bilo je tu i upita o prevari - kako bi reagirala kad bi svoju ljubav zatekla na djelu u zagrljaju s drugom?

'Da vidim kakva nam je cura, je l' zgodna?  U tom trenutku to bi bila naša cura', našalila se Splićanka. Iako je više od dvadeset godina u vezi s Petrom Grašom, ni danas nije baš spremna na udaju. Kad bi inzistirao na tome - pobjegla bi, poručuje Danijela. Otkrila je i što je najviše privlači kod muškarca.

O svojoj vezi  s Grašom prije dvije godine otkrila je kako nekoliko zanimljivih detalja. Puno puta su prekidali i vraćali se jedno drugom.

'Mi se u životu zaista svađamo zbog malo stvari, a u životu smo prekidali pet puta i svih pet je bilo zato što on ne piše pjesme sebi. E zato što sam ja imala prodike i rekla pa dobro, je li to moguće i tako iz te neke najbolje namjere bi se izrodila svađa i ja bih rekla OK, ja te ostavljam', ispričala je Danijela.

#INmagazin - 11.04.2016.

#INmagazin Najsimpatičnija članica žirija SUPERTALENTA, Danijela Martinovic ovotjedne je #PapreneKuglice apsolvirala školski, kao od šale. :) Pogledajte kako se vrckava pjevačica snašla u paprenim minutama Davora Garića! :)

Posted by IN MAGAZIN on Monday, April 11, 2016