PROKURATIVE, SPLIT

Danas nastupaju Arctic Monkeysi!

07.07.2009 u 10:13

Bionic
Reading

Stigao je dan koncerta popularnog britanskog rock sastava

Današnji koncert na Prokurativama u Splitu s početkom u 21 sat bit će premijerni nastup Arctic Monkeysa u Hrvatskoj, na kojem uz poznate hitove možemo očekivati i nove pjesme s nadolazećeg albuma. Njihov treći po redu studijski album pod nazivom 'Humbug' bit će objavljen 24. kolovoza, a na njemu će se naći ukupno deset novih pjesama.

Novi album producirali su James Ford i Josh Homme, a nasljednik je vrlo uspješnog  'Favourite Worst Nightmare' iz 2007. Kao predgrupa Arctic Monkeysima nastupit će splitski bend In-The-Go. Arctic Monkeys jedan su od najboljih britanskih bendova, a u svojoj karijeri izdali su dva megauspješna albuma i osvojili impresivan broj nagrada. Osnovani su 2002. godine u Sheffieldu, a popularnu četvorku čine pjevač i gitarist Alex Turner, gitarist Jamie Cook, bubnjar Matt Helders i basist Nick O `Malley.  
 
Ulaznice se mogu kupiti  na svim prodajnim mjestima Ticketproa  te putem interneta na www.ticketpro.hr po cijeni od 200 kn. Sve informacije dostupne su na web stranicama festivala: www.inmusicfestival.com