NAPALJENA SIMONA

'Daj mi pusu!'

  • Autor: N. I.
  • Zadnja izmjena 19.04.2009 18:48
  • Objavljeno 19.04.2009 u 18:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Nakon ponovnog ulaska na farmu, Gotovčevi su digli prašinu. Simona je malo previše popila, te je nagovarala Antu da joj se što prije pridruži u krevetu

Uz čašicu su riješeni svi problemi između Simone i Ivane. Glavne protagonistice radnje bile su Ivana i Gianna, dakako uz Simonu. Čašicu po čašicu i našle su se u prilično alkoholiziranom stanju. Prije spavanja Ivana je odlučila spavati u štali s konjima. Mario je poludio na njezinu izjavu te se počeo derati, psovati i vrijeđati je. Farmeri su je pokušali uvjeriti da se vrati u spavaonicu.

Simona je bila u svom filmu i poprilično rano spremila se u krevet. Molila je Antu da joj se što prije pridruži. Kad je Ante napokon došao, u jednom trenutku mu je rekla: 'Skini mi gaćice!' Ante se grohotom nasmijao i uvjeravao je Simonu da ih snimaju infracrvene kamere.
Boreći se za pokrivač, Ante je malo otkrio Simonu, a Simona se derala: 'Nemoj me otkrivati, gola sam!' Ante je zamolio Simonu da se smiri jer ljudi spavaju. Simona se nije dala i govorila da ga voli najviše na svijetu, da ga obožava i da želi da do kraja ostanu zajedno te ga pitala zašto je ne želi, tražila da joj da pusu... Ante ju je smirio i rekao joj da je voli najviše na svijetu.

 

Pogledajte video:

 

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi