MINEA

'Da saznam da me dečko prevario, odmah bih ga ostavila'

09.05.2016 u 21:23

Bionic
Reading

Gostujući u emisiji Paprene kuglice Nove TV, odgovarala je na nekoliko škakljivih pitanja. Otkrila je zašto obožava Messija, priušti li ikada svom dečku zavodnički striptiz u spavaćoj sobi i kakve je nemoralne ponude dosad dobivala

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea već je pet godina u vezi s bivšim nogometašem Slađanom Ašaninom. U InMagazinu je otkrila da bi ga, da sazna da ju je prevario - odmah ostavila. Da može čitati misli, rekla je, pročitala bi ih upravo svom dečku.

Na pitanje koliko mu često priušti zavodnički striptiz u spavaćoj sobi, kroz smijeh je izjavila da uopće ne radi striptiz, osim u kupaonici. Dosad se nikad nije zavrtjela na šipki, ali to joj je velika želja.
'Čujem da je to super za tijelo i općenito za izgled, tako da to planiram iskušati u skoroj budućnosti. Kad savladam šipku, prijeći ću na striptiz', smije se Minea.

Kaže da se nikad do sad nije probudila pored neznanca, a na pitanje što bi napravila da je portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo pozove da s njim provede nekoliko vrućih noći u Španjolskoj, izjavila je da bi odmah pozvala argentinskog nogometaša Lionela Messija.
'Zahvalila bih se Ronaldu i rekla da je ipak moj izbor Messi. Ne mogu reći da mi je zgodna ni privlačan, jednostavno mi je drag', poručila je pjevačica.

Dosad je dobila nekoliko nemoralnih ponuda.
'Bili su to pozivi za provode za jednu noć, večere i putovanja, međutim, ja sam ziheraš i uvijek igram na iskreno i emocije, tako da to kod mene nije prošlo. Kod mene prolaze samo emocije i ljubav', ispričala je Minea.


Minea je s dečkom Slađanom u vezi već pet godina