'MLADI MJESEC'

Cure ovacijama dočekale Jacobov torzo

21.11.2009 u 00:00

Bionic
Reading

'Mladi mjesec' počeo se prikazivati u domaćim kinima, izazvavši veliko zanimanje svih ljubitelja neobične ljubavne priče Belle i Edwarda. Kako je izgledala posebna izvedba filma za najvjernije čitatelje tportala, pogledajte u prilogu

Glumačka ekipa predvođena Kristen Stewart, Robertom Pattinsonom i Taylorom Lautnerom, filmski prizori koji ostavljaju bez daha i uzbudljiva priča prepuna zapleta prema megauspješnim knjigama Stephenie Meyer oduševili su sve fanpire i prikovali ih ispred velikog ekrana.

Filmska priča vrti se oko Belle koja proživljava teške trenutke nakon što je njezina najveća ljubav Edward napusti, a veliku podršku daje joj Jacob s kojim se zbližava.

Osim dobro poznatih glavnih glumaca i jednako prepoznatljivih članova tajanstvene obitelji Cullen, u Mladom mjesecu, koji je režirao Chris Weitz, igraju Dakota Fanning, Michael Sheen, Jamie Campbell Bower, Charlie Bewley i drugi.

Samo dan nakon hrvatske premijere, tportal.hr je odlučio počastiti svoje najvjernije čitatelj(ic)e podarivši im projekciju filma. Nakon što se publici prigodnim riječima obratila direktorica tportala Alemka Lisinski, Avenue Mallom zavladao je mlađak prepun vampirske ljubavi sukobljene s vukodlačkom žudnjom, i sve to oko tek naizgled obične djevojke.

Tko je pobijedio, a tko osvojio srca gledateljica, pogledajte u videoprilogu, a mi ćemo vam tek odati razmišljanje jedne od gledateljica: 'Reakcije cura na Jacobovo skidanje sve su rekle.'