UŽIVANJE NA TENERIFIMA

Čudesna godišnjica braka Anje Alavanje

19.05.2016 u 06:53

Bionic
Reading

Prije pet godina televizijska voditeljica Anja Alavanja izrekla je sudbonosno 'da' na čarobnom Mauricijusu, gdje su ona i suprug Željko Romac, proveli nekoliko dana daleko od očiju javnosti. U međuvremenu su postali roditelji dvojice sinova, Jakova i Ivora, s kojima su petu godišnjicu braka proslavili na Teneferima

'Bilo nam je uistinu prekrasno! Godišnjicu braka proveli smo s prijateljima na večeri uz zvukove flamenca, a ono zbog čega smo se odlučili otići na Tenerife odlična je klima. Tijekom cijelog boravka pratilo nas je lijepo, sunčano vrijeme pa smo mnogo vremena provodili na plažama', ispričala nam je voditeljica HTV-a čija se sportska emisija emitira subotom na Drugom programu.

Povratkom u metropolu, Anja se vratila uobičajenim radnim obvezama, no zvijezda našeg prvog reality showa ponajviše uživa u ulozi mame pa se tako ne odvaja od svojih sinova. Bilo je tako i na popularnom španjolskom otočju.

'Ovo nam je prvo veće putovanje s djecom. Pomalo sam se pribojavala kako će izdržati put od šest sati, no sve je super prošlo. Oduševili su se plažama, a bilo je i puno sadržaja za njih - od predstava s dupinima i orkama do igara u lunaparkovima. Inače, nisam mogla odoljeti ljepotama oceana, pa sam unatoč temperaturi mora od dvadeset stupnjeva zaplivala i okupala se', kazala nam je Anja.