MIA BEGOVIĆ

'Crveno rublje? Sve što je ljudsko, nije mi strano!'

29.12.2015 u 12:24

Bionic
Reading

Glumica zagrebačkog kazališta Kerempuh uživa u blagdanskom raspoloženju okružena obitelji i prijateljima, a planovi za doček Nove godine vrlo su joj skromni

Mia Begović provodi blagdanske dane u okruženju prijatelja, a tako će dočekati i novu 2016. godinu.

'Zagreb je predivan u božićno vrijeme, a posebice ove godine. Zaista je uloženo mnogo truda i dobili smo najljepši ugođaj koji je šteta ne iskoristiti. Zato ću i ovu Novu godinu dočekati na Trgu s prijateljima, a nakon ponoći prošetat ćemo gradom. Za doček je pripremljen sjajan program, a veselje i dobra atmosfera uvijek su prisutni', kaže nam Mia.

Kroz smijeh nastavlja kako je veseli i što neće morati pripremati posebnu toaletu, već će u izlazak u ležernijem izdanju. Otkriva nam i kako postoji posebna moć u crvenoj boji te crvenom donjem rublju.

'Crveno donje rublje ne treba povezivati samo sa svjetlima budoara. Crvena je i boja teatra, a što se donjeg rublja za doček tiče, samo ću kazati jedno - sve što je ljudsko, nije mi strano. Pa sami zaključite hoće li biti crveno ili ne (smijeh)'.

Osim druženja s prijateljima, vrijeme provodi u pripremi novog projekta, pisanju svoje monodrame. Tom si je prigodom u stanu uredila i poseban topli kutak u kojem može mirno i opušteno raditi. Jedine želje za iduću godinu vrlo su joj skromne i iskrene: 'Nadam se da će dragi ljudi s kojima sam provela ovu godinu biti prisutni i u novoj. Divni trenuci s prijateljima moja su motivacija za rad i nadam se da će tako i ostati'.