NAGRADNJAČA

Crvena jabuka u primoštenskoj Aurori

11.07.2014 u 09:41

Bionic
Reading

Preko deset studijskih albuma, nekoliko uspješnih kompilacija, brojne turneje i veliki hitovi čine Crvenu jabuku i danas jednim od najpopularnijih pop grupa. U primoštenskoj Aurori pjevaju ove subote, 12. srpnja, a za ulaznicu u pretprodaji valja izdvojiti tek 50 kn.

Glazbeni opus Crvene jabuke čini preko 40 pjesama iz bogate riznice sarajevske grupe koju i danas jednakim žarom slušaju sve generacije kao što je to bilo i u vrijeme kada je grupa nastala. Hitovi poput 'Dirlija', 'Bježi kišo s prozora', 'To mi radi', 'Nekako s proljeća', 'Stižu me sjećanja', 'Tvoga srca vrata', 'Tugo nesrećo', 'Zovu nas ulice', 'Riznice sjećanja', 'Svijet je lopta šarena', 'Dobro neka svira' uvijek su rado slušani, pa je grupa Crvena jabuka na neki način konstanta domaće estrade čije su pjesme jednako zanimljive danas kao i u vrijeme kada su nastale sredinom 80-ih godina.

Grupa poznata po mnogim ljubavnim pjesmama koje su zaljubljeni parovi često prisvajali kao svoje jer su uz njih proveli romantične dane, i na novom albumu je ostala vjerna temi ljubav i romantika.

Nakon odlično prihvaćenih singlova 'Imam neke fore' i 'Rođendan', za treći je singl s aktualnog albuma Crvene jabuke 'Nek' bude ljubav' izabrana pjesma 'Za njene oči'. Kao i sve pjesme Crvene jabuke i ova govori o najljepšem osjećaju, o ljubavi.

Šaroliki tjedan u Aurori osim koncerta Crvene jabuke, obilježit će i program We Love Aurora (petak) gdje uz besplatan upad možete uživati u audio-vizualnom partyu 'Road to Ibiza', dok je nedjelja rezervirana za pjena party uz DJ-a Miku.

Aurora od petka, 11. srpnja započinje raditi svaku večer. Pretprodaja ulaznica www.adriaticket.com i www.eventim.hr

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice za koncert!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 11. srpnja.

Po dvije ulaznice su osvojile:

Anja Kolimbatović
Marija Orlić

Dobitnici ulaznice podižu na ulazu u klub, uz predočenje osobnog dokumenta.