NEUKROTIVA ROKERICA

Courteny Love ima novi razlog za sreću

03.07.2015 u 19:31

Bionic
Reading

Svega je bilo u životu Courney Love, no čini se ponajmanje ljubavi. Ipak, pedesetogodišnja glazbenica odlučila je i to promijeniti jer za ljubav nikad nije kasno. Nedavno je u Los Angelesu snimljena s nepoznatim muškarcem kojeg čvrsto drži za ruku. Kad je Courtney u pitanju, teško da su samo prijatelji

Dokumentarac o pokojnom Kurtu Cobainu donio je njegovoj udovici Courtney Love priliku da se konačno pomiri sa svojom 22-godišnjom kćeri Frances kojoj se svojim poročnim načinom života zamjerila do vječnosti. Ipak, mama i kći pokopale su ratne sjekire, Courtney je konačno malo došla sebi nakon toliko godina samodestrukcije. Danas izgleda bolje no ikad, čemu je možda pridonijela i nova ljubav.

Sinoć je u Los Angelesu snimljena s nepoznatim muškarcem čvrsto ga držeći za ruku, a mladenački styling neumorne 50-godišnje rokerice govori da se Courtney odlučila malo potruditi i pomladiti za novog dečka. A to nije jedina novost kad je Love u pitanju. Opet se vratila glumi i to u trenutno vrlo popularnoj američkoj seriji 'Empire', gdje glumi pjevačicu Elle Dallas.

'Uhodila sam redatelja Lee Danielsa zbog te uloge, isplatilo se', rekla je Love.