NIKAD ZAVODLJIVIJI ČARLI

Ćorlukini mišići, znojna majica i tetovaža podigli temperaturu

20.08.2016 u 11:06

Bionic
Reading

Za Vedrana Ćorluku ljeto je završilo. Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Lokomotiva iz Moskve, koji će u tom klubu provesti naredne četiri godine, vratio se sportskim obvezama, a fotografijom na Instagramu zorno je dočarao kako održava kondiciju. I zapalio internet


Jedan od najzgodnijih nogometaša hrvatske nogometne reprezentacije, 30–godišnji Vedran Ćorluka, na društvenim mrežama najčešće objavljuje fotografije svog kućnog ljubimca - psa Oscara, tek ponekad neku zajedničku fotografiju s djevojkom Frankom Batelić, a najčešće su to fotografije na kojima pozira u dresu moskovskog Lokomotiva. Posljednja fotografija prikazuje ga u neviđeno seksi izdanju pa je u vrlo kratkom vremenu prikupila tisuće lajkova, ali i komentare brojnih obožavateljica. Hrvatski branič na fotografiji pozira u posve znojnoj majici sjedeći na sobnom biciklu nakon treninga, dok su u prvom planu njegove mišićave noge i tetovaže koje se na nogometnim travnjacima ne mogu vidjeti.

Tetovaža, koja se nalazi na Ćorlukinoj prednjoj loži bacila je u trans njegove obožavateljice koje mu ostavljaju ljubavne poruke u komentarima, kao i molbe da skine mokru majicu.
Ćorluka je nakon završetka Europskog prvenstva u Francuskoj sa svojom djevojkom Frankom Batelić posjetio Ameriku, gdje je par proslavio četvrtu godišnjicu veze, kratko je boravio u Rusiji, a dio ljetnog odmora proveo je na otoku Cresu, gdje se fotografirao u društvu djevojke i bliskih prijatelja.

LA living...☀️???????? #holiday #sunnydays #vervecoffee #westhollywood

A photo posted by Vedran Corluka (@vedran_c5) on

Franka Batelić i Vedran Ćorluka ovog su ljeta proslavili četiri godine ljubavi putovanjem u Los Angeles
437871 ,434965 ,433570 ,431533