IZ RUSIJE S LJUBAVLJU

Ćorluka je jako ponosan na svoju Franku

07.12.2015 u 09:57

Bionic
Reading

Vedran Ćorluka i Franka Batelić svoju vezu drže podalje od znatiželjnih očiju javnosti, a tek s vremena na vrijeme hrvatski nogometni reprezentativac objavom na Instagramu da do znanja da i dalje uživaju u sretnoj i čvrstoj vezi

Vedran Ćorluka objavio je na Instagramu kratku snimku na kojoj njegova djevojka, 23-godišnja Franka Batelić, pjeva pjesmu 'Dancing On My Own' od Robyn koju je izvela prije dvije godine u zagrebačkoj Areni uoči koncerta Beyonce. Uz video nogometaš je i stavio znakovitu oznaku  #nemadalje.

Mladi par trenutačno uživa u Moskvi gdje 29-godišnji Ćorluka igra za tamošnji klub Lokomotiv. U svibnju ove godine proslavili su treću godišnjicu veze, a naš proslavljeni nogometaš i jedan od najpoželjnijih neženja u intervjuima nerijetko ističe da je u pjevačici pronašao srodnu dušu.

Mladi par česti je razdvojen zbog Frankinih obaveza na fakultetu i Ćorlukina angažmana u moskovskom klubu, no to im očito ne smeta. Franka je ovoga ljeta otkrila u razgovoru za tportal da se ne zamara previše time.

'Trenutno ne radim glazbu i posvećena sam isključivo obvezama na zagrebačkom Pravnom fakultetu gdje upravo završavam treću godinu. Glazba je bila i ostala moja prva ljubav i sigurna sam da ću joj se jednom, kad pronađem uspješan tim autora, zasigurno vratiti', rekla je Franka. 

The song!!! @f_franka ?????????? #franka #moscow #croatia #dancingonmyown #nemadalje

A video posted by Vedran Corluka (@vedran_c5) on