NAGRADNI NATJEČAJ

Collegium i tportal.hr te vode na Jahorinu!

25.02.2014 u 08:24

Bionic
Reading

Voliš skijanje i partijanje? Tražiš povoljnu destinaciju u blizini? Najluđe zatvaranje skijaške sezone ti je nadomak ruke, na koje te vodi Collegium i tportal.hr! Kako? Saznajte u nastavku.

Za svoje smo čitatelje organizirali foto natječaj u kojem možete osvojiti put i smještaj na KnockOut Festivalu za sebe i svoju cijelu ekipu! Da, dobro ste pročitali - vodimo vas na skijanje na Jahorinu u radoblju od 13. do 16. ožujka, a smještaj, put i ski pass su osigurani za čak četiri osobe!

Sigurno se pitate kako osvojiti ovu super nagradu? Pa morat ćete se malo potruditi i osvojiti nas s ludom fotografijom na kojoj ste zabilježili lude i nezaboravne trenutke svoje ekipe na skijanju - šaljite nam fotke tulumarenja na skijalištu, ludiranja po snijegu i sličnih ludorija - sve što će nas ostaviti bez daha ili nasmijati do suza i možda baš vi osvojite nagradu!

Svoje fotografije šaljite na mail tportal.nagradnjace@gmail.com, zajedno s osobnim podacima (ime i prezime, adresa i broj mobitela).

Trajanje natječaja je od 25. veljače do 3. ožujka. Najbolje fotke po mišljenju žirija bit će objavljene u fotogaleriji u kojoj će čitatelji moći glasati za svog favorita. Između najbolje ocijenjenih fotografija žiri će odabrati konačnog pobjednika.

Ime dobitnika objavit ćemo u petak, 7. ožujka.

Najbolje fotke pogledajte u galeriji i dajte svoj glas koji može biti presudan u odluci konačnog pobjednika!

Samo da napomenemo kako je broj fotki neograničen, prema tome - na posao!

I svakako pročitajte pravilnik natječaja!

Pobjednik natječaja je Danijela Kopus. Čestitamo! Dobitnik će o detaljima preuzimanja nagrade biti obaviješten putem maila kroz nekoliko dana.

Olimpijski Centar Jahorina, smješten u blizini glavnog grada Bosne i Hercegovine Sarajeva, nudi niz kvalitetnih skijaških staza, od početničkih do onih za vrhunske skijaše. Osim uživanja na snijegu, na Jahorini te čekaju odlični dnevni i noćni koncerti i partyji na kojima će nastupiti 'kralj zabave' Jole, 'tamburaši u starkama' Mejaši, DJ-evi Jurki (Frankie Headfors) i Luca Montecchi te riječki 'mali s VELIKIM bend'.