PRINOVE SLAVNIH

Clintonovi dobili drugog unuka, oskarovac Redmayne prvu kćer

20.06.2016 u 11:52

Bionic
Reading

Chelsea Clinton i njezin suprug Mark Mezvinsky u subotu su dobili drugo dijete, sina kojem su dali ime Aidan, a obiteljske fotografije ponosne bake i djeda Hillary i Billa Clintona već isti dan su se pojavile na društvenim mrežama. Prinova u obitelj stigla je i prošlogodišnjem dobitniku Oscara, britanskom glumcu Eddieju Redmayneu čija je supruga Hannah prije tjedan dana rodila kćer Iris

Ovogodišnjoj američkoj predsjedničkoj kandidatkinji Hillary Clinton drugi unuk nije mogao doći u bolje vrijeme. Naime, njezina 36-godišnja kći Chelsea Clinton u subotu je rodila sina Aidana, a baka i djed Clinton svoju su sreću s prijateljima podijelili na društvenim mrežama, točnije Twitteru, na kojem je cijela obitelj najaktivnija.

'Koje zadovoljstvo biti u društvu našeg drugog unuka Aidana', napisala je Hillary ispod fotografije sa suprugom i unukom, a nije zaboravila Billu i svom zetu Marku jučer čestitati Dan očeva. Chelsea i Mark već imaju dvogodišnju kćerkicu Charlotte.



Životna prekretnica prošlog tjedna dogodila se i 34-godišnjem britanskom glumcu Eddieju Redmayneu koji je 15. lipnja dobio prvo dijete. Njegova glasnogovornica potvrdila je da je njegova supruga Hannah prošlog tjedna rodila kćer.