HR TOP 40

Cetinski preuzeo vodstvo na vrhu

12.11.2013 u 12:00

Bionic
Reading

Samo tjedan nakon što su ga na vrhu nacionalne top-liste singlova smijenili Massimo i 'Suze nam stale na put', najizvođeniji u hrvatskom radijskom eteru opet je Tony Cetinski i njegov najnoviji hit 'Zar malo to je'

U tjednu od 4. do 11. studenoga,Tony Cetinski svojim posljednjim singlom četvrti se put našao na prvom mjestu Službene nacionalne liste radijskog emitiranja domaćih singlova, koje sustav PlayKontrol bilježi na 80 postaja u zemlji.

Tony Cetinski - 'Zar malo to je'

Ovaj put, Massimo i pjesma 'Suze nam stale na put' spustili su se za samo jedno mjesto niže, a svoju poziciju na trećem mjestu zadržali dečki iz Psihomodo popa sa svojom savršenom djevojkom – 'Donnom'.

U deset najslušanijih pjesama svoje su mjesto pronašli i Boris Novković – 'Lako je tebi', Colonia – 'Anđele', Elemental – 'Prokleta ljubav', Severina – 'Hurem', Oliver Dragojević – 'S tobon jubavi', Goran Karan – 'Ljubav čuvaj', ali imamo i jedan novi ulaz, a riječ je o Sandiju Cenovu, koji na 10. mjestu pjeva kako 'Stoljeća ne mijenjaju ljude'.

Osim Sandija, svoj novi ulaz na listu najslušanijih 40 pjesama u hrvatskom radijskom eteru ovaj put su zabilježili i Dražen Zečić sa svojom najnovijom, veselom pjesmom zanimljiva naziva 'Ja s vinom nastavio', ali i 'Cirkus' o kojemu nam na 13. mjestu pjeva Jelena Rozga.

Uz Sandija, Dražena Zečića i Jelenu Rozgu, ovaj put na broju 35. imamo još jedan zanimljiv novitet naziva 'Ide ljubav' kojom se Headoneast vraća na scenu. Potpunu listu HR TOP za 45. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte ovdje