UZ KOVAČA I ŠIMENCA

Cetinski objasnio zašto je bio na inauguraciji

16.02.2015 u 14:59

Bionic
Reading

Među brojnim okupljenim na jučerašnjoj inauguraciji prve hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović bio je i pjevač Tony Cetinski te se u prvim redovima družio s vaterpolistom Dubravkom Šimencom i nogometašem Robertom Kovačem

Pjevač Tony Cetinski u prvom redu je predsjednici zaželio dug život i da bude zdrava jer je to, poručio je Tony sa smiješkom, 'naša generacija'. 'Očekujem smjenu generacija i u saborskim klupama, napokon. Nada je takva, a što će biti, vidjet ćemo, ja vjerujem. Vjerujem u Kolindu', poručio je glazbenik, a inauguraciju je pratio u društvu Roberta Kovača i Dubravka Šimenca.

Proslavljeni vaterpolist Dubravko Šimenc još je tijekom izborne noći bodrio Kolindu Grabar Kitarović u izbornom stožeru, a tada nam je i otkrio svoje mišljenje o budućoj predsjednici. 'Kolinda i ja smo na istoj valnoj duljini. Vjerujem u njih. Mislim da je novo vodstvo HDZ-a pokazalo želju za perspektivom i da nam može biti puno bolje. Idemo dalje. Moram vjerovati u to jer volim ovu zemlju', objasnio nam je tada Šimenc, a na svojem profilu na društvenoj mreži objavio je fotografije sa svečane ceremonije, usput pohvalivši Krešimira Dolenčića koji je imao priliku režirati svečanost.