ČLANICA ŽIRIJA X FACTORA

Čari Jadrana: Romantičan odmor Aleksandre Kovač

10.07.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Glazbenica i članica žirija nedavno završenog glazbenog showa 'X Factor Adria' odmarala se na Hvaru u društvu svog dugogodišnjeg partnera, producenta i bas gitarista beogradske rock grupe Plejboj, Romana Goršeka, a po povratku u Beograd čekaju je mnoge poslovne obaveze

'Nakon obaveza u showu 'X Factor Adria' i Romanovog angažmana bio nam je potreban kraći odmor i izbor je, kao i prošle godine, pao na otok Hvar. Posljednjih deset godina ljetovali smo na grčkom otoku Santoriniju, ali budući da smo oboje kao djeca ljeta provodili na Braču i Hvaru, poželjeli smo se vratiti na hrvatsku obalu i osjetiti sve čari Jadrana. Proveli smo prelijepih dva tjedna uživajući u moru, divnim ljudima i vrhunskoj morskoj hrani', ispričala nam je Aleksandra Kovač.

U povratku su svratili do Splita kako bi podržali prijatelje Tončija Huljića i Petra Grašu koji su nastupali na Splitskom festivalu.

'Po prvi put smo sudjelovali u toj predivnoj manifestaciji. Vidjela sam se i s mojim dobrim prijateljima Oliverom Dragojevićem, Jacquesom Houdekom, Ivanom Kindl i drugim glazbenicima. Roman i ja smo doživjeli najtopliju dobrodošlicu, a večer se završila u restoranu Petra Graše, u kojem smo slavili do ranih jutarnjih sati', otkrila je pjevačica i skladateljica.

Sada Romana i nju te njihovu produkcijsku kuću Raprodukcija čeka rad s njezinim kandidatima iz 'X Factora Adria' i snimanje pjesama koje je napisala za svoje talentirane dečke.

'Rujan donosi nove poslovne pothvate i mogu ekskluzivno najaviti da počinjem snimati novi album koji će biti nešto drugačije i vrlo posebno', izjavila je Aleksandra.


Aleksandra je uživala u Dalmaciji, osobito na hvarskoj tržnici


S partnerom Romanom glazbeno surađuje već 17 godina