ANTE ISMIJAVA DINU

'Bubi skriva da voli dečke'

19.04.2009 u 09:51

Bionic
Reading

Do tuče ili svađe između Ante Gotovca i mistera Dine Bubičića neće doći. Ante se odlučio za mnogo rafiniraniju osvetu. Misteru je kupio ženske naočale i ružičastu torbicu aludirajući na činjenicu da je Dino možda gay

S razlogom se naš Dino brine zbog Antina povratka na farmu, jer Ante ipak nije zaboravio da je Dino nakon njegova izlaska pokušao poljubiti njegovu ženu. Iako je u studiju nakon spomenutog ekscesa bio vidno uzrujan i na Bubijev račun izrekao svašta ružno, Ante se ohladio i odlučio cijelu stvar okrenuti na šalu.

Prije ponovnog ulaska na farmu Ante se uputio na zagrebački Hrelić, gdje je svakom farmeru kupio neku sitnicu. Najzanimljiviji je, dakako, bio odabir za Dinu. Prodavačicu je upitao: 'Je l' mi možeš pomoći?Trebam kupiti poklon za onog Bubija', na što mu je prodavačica savjetovala da mu kupi naočale. Ante je rekao da želi ženske naočale te uz njih odabrao i prigodnu ružičastu torbicu. Sve skupa platio je petnaest kuna.

S drugom se gospođom savjetovao što da radi s Bubijem. 'Kaj bum s onim farmerom, tim Bubijem kaj mi je pokušaval nekaj oko žene petljat da sakrije da voli dečke?' Gospođa nije imala pametan savjet za rješavanje ljubavnog trokuta, no zato mu je savjetovala neka ovaj put na farmi malo više radi.

Pogledajte video: