PRIPREME ZA SNIMANJE

Bruce Willis u strogoj tajnosti posjetio Beograd

17.01.2012 u 22:14

Bionic
Reading

Slavni holivudski glumac Bruce Willis nedavno je u strogoj tajnosti navodno posjetio Beograd gdje je s producentima popularnoga filma 'Umri muški' posjetio lokacije na kojima bi se trebao snimati najnoviji nastavak filma

Prema pisanju srbijanskog Blica, Bruce Willis je u Beogradu proveo nekoliko dana, a njegov posjet je držan u velikoj tajnosti. U Beogradu je Bruce s producentima filma 'Umri muški' posjetio potencijalne lokacije za snimanje i izveo pokusna snimanja petoga nastavka 'Umri muški', a producenti su prvotno htjeli snimati samo u zatvoru, ali su se onda zainteresirali i za Glavni željeznički kolodvor.

Ekipa filma navodno planira na nekoliko dana za potrebe snimanja filma zatvoriti Glavni željeznički kolodvor te okolne ulice kako snimanje ne bi bilo ometano. Za to im je potrebna dozvola gradskih vlasti, koju zasad nisu dobili jer je u pitanju dio grada u kojemu se nalazi i najprometnija ulica, pa su pregovori još uvijek u tijeku.

Nakon posjeta Beogradu Bruce Willis uputio se u Sofiju gdje snima film 'Plaćenici 2', a snimanje filma 'Umri muški 5' startat će početkom veljače u Budimpešti.