U ATRIJU KLOVIĆEVIH DVORA

Brojni gosti na koncertu grupe Meritas

28.06.2016 u 22:53

Bionic
Reading

I dok se pjesma 'Pričaj mi' nametnula kao neizostavan proljetni hit, Anita i Meri intenzivno se pripremaju za koncert u Klovićevim dvorima 11. srpnja

U ambijentu Klovićevih dvora, kojem se vraćaju nakon tri godine, ugostit će i svoje drage prijatelje te suradnike iz svijeta glazbe. Pridružit će im se glazbenici Aljoša Šerić i Antonia Matković Šerić iz grupe Pavel s kojima su surađivale na svom posljednjem albumu Gle!, izvanredni instrumentalist Miro Navračić na harmonici s kojim su surađivale na albumu Jelene Radan Voyage te, naravno, Jelena s kojom već imaju tradiciju međusobnih gostovanja na zagrebačkim koncertima koju ne žele prekidati.

Mislimo da je jako lijepo neke suradnje iz studija preseliti na pozornicu te ih pokazati u zajedničkoj izvedbi, svima vidljivoj i čujnoj. Veže nas suradnja na dragim nam pjesmama koje su nastale na albumima na kojima smo zajedno radili, a koncert je mjesto na kojem se dogode nadogradnje energija, emocija, interpretacija. Drago nam je što ćemo se s nekima od njih prvi put zajedno naći na pozornici 11. srpnja, u Atriju Galerije Klovićevi dvori, najavile su Anita i Meri posebnosti ovog koncerta.

Na pozornici Atrija Klovićevih dvora Meritas će pratiti redom osebujni glazbenici: Ivan Božanić, električna gitara; Mladen Munivrana, bas-gitara; Tin Ostreš, bubanj i Zdeslav Klarić, električni piano.