DOLAZI I NOVI DEČKO

Britney Spears u Zagreb dolazi u pratnji svoje obitelj

29.09.2011 u 11:18

Bionic
Reading

U pratnji pop zvijezde, osim silne opreme, plesača i tehničara, dolazi njezina mama, sestra i djeca te novi dečko Jason Trawick

Britney Spears u zagrebačku Arenu 1. listopada dolazi u pratnji cijele svoje obitelji. Na koncert je prati mama, petogodišnji sin Sean Preston, četverogodišnji sin Jayden James, sestra i sestrina djeca te njezin novi dečko Jason Trawick.

Pop zvijezda kaže da joj je obitelj najvažnija na svijetu te joj je uvijek ispred svega. Neizmjerno je zahvalna svojoj obitelji što joj je za vrijeme djetinjstva pružila sve, a sretna je što je ona sada može razmaziti.

Svoju majku, kaže Britney, voli najviše na svijetu jer je smatra svojom najboljom prijateljicom, za mlađu sestru kaže da je prava diva, a za svoje sinove će učiniti sve.

Britney kaže da se dobro osjeća u krugu svoje obitelji, a oni joj najviše pomažu u prevladavanju treme i stresa koji nosi njezin posao.

Svi koji žele na koncert pop princeze, još uvijek mogu kupiti i ulaznice na svim prodajnim mjestima sustava Eventim ili u uredu Adria entertainmenta (Lanište 30) u kojemu se na gotovinsko plaćanje ostvaruje popust od 10 posto.

Ulaznice će se moći kupiti i na sam dan koncerta na blagajni Arene (ulaz D) koja se otvara u 10 sati ujutro.