OTVARANJE CINEFESTA

Branka Bebić zanosna u ležernom izdanju bez šminke

16.04.2010 u 11:40

Bionic
Reading

Na otvaranju trajnog kino programa art filmova CineFest u Cinestaru zablistala je nekadašnja misica iako se pojavila u opuštenom izdanju

Igor Rakonić, Discovery film i video

Blitz-CineStar, u suradnji s distributerima Discovery film & video i Blitz film & video distribucija, pokrenuo je trajni kino program pod nazivom CineFest koji će se u Zagrebu prikazivati u multipleksu CineStar Zagreb, u dvorani broj 1. U četvrtak navečer, započeo je prvi u nizu programa, revija filmova s prošlogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu pod nazivom Cannes Express, i to hvaljenim rumunjskim omnibusom 'Priče iz zlatnog doba'.
Osim strastvenih filmofila, domaćih redatelja svih generacija koji su se pojavili na premijeri, poput Tomislava Radića, Branka Ivande, Ognjena Sviličića i Zvonimira Jurića, na otvaranju CineFesta zablistala je nekadašnja misica Branka Bebić, majka dvoje djece i supruga Hrvoja Krstulovića, vlasnika Blitz-Cinestara.

U ležernom izdanju u trapericama i s maramom leopard uzorka te gotovo bez šminke, Branka je i ovom prilikom izgledala sjajno.