PRIZNANJE NA INSTAGRAMU

Brad Falchuk potvrdio vezu s Gwyneth Paltrow

22.09.2015 u 21:33

Bionic
Reading

Redatelj i producent Brad Falchuk objavio je na svom Instagramu fotografiju s Gwyneth Paltrow što su mediji protumačili kao službenu potvrdu njihove veze

Glumica je nazočila premijeri televizijske komične horor serije 'Scream Queens' koju uz njezinog navodnog dečka potpisuju i Ryan Murphy i Ian Brennan.

Uz objavljenu fotografiju Falchuk je napisao 'Moja pratilja i ja' (My date and I), a objavio je i fotografiju menija iz restorana uz koju je napisao: 'Večera za dvoje: #ScreamQueens hvala ti što slaviš sa mnom', aludirajući na to da je ostalo nešto vremena i za slavlje udvoje.

My date and I #screamqueens

A photo posted by @bradfalchuk on


Paltrow se na zabavi nakon premijere družila sa zvijezdama serije Skyler Samuels i Diegom Bonetom i bila suzdržanija u objavama na svom Instagramu. Pod fotografiju na kojoj dok snima sebić vrlo blizu iza nje stoji Nick Jonas, napisala je da bi njena djeca mogla biti ljubomorna zbog ovoga ulova.

My kids might be #jealous about this sighting... #nickjonas #screamqueens

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


O novoj ljubavi 42-godišnje glumice Gwyneth Paltrow i 44-godišnjeg Brada Falchuka nagađa se još od ljeta prošle godine kada su otišli na zajedničko putovanje u Utah. Upoznali su se prije pet godina na setu serije 'Glee', a prvi su put zajedno snimljeni početkom travnja na rođendanskoj zabavi Roberta Downeyja Jr.-a na aerodromu u blizini Santa Monice kojoj su prisustvovala najveća holivudska imena.

Gwyneth je s pjevačem Coldplaya Chrisom Martinom bila u braku deset godina te imaju kćer Apple (10) i sina Mosesa (8). Razveli su se sporazumno i ostali u prijateljskim odnosima. Brad iza sebe također ima jedan brak koji je nakon deset godina okončan 2013. Također ima dvoje djece.